Ramen met sluitende garanties

Welkom bij Van Hee Ramen en Deuren, jouw toonaangevende partner voor het bestellen, leveren en professioneel plaatsen van op maat gemaakte ramen. In ons eigentijdse atelier in Nieuwpoort realiseren we elk project met nauwgezette aandacht voor detail.

Of je nu de warme uitstraling van hout, de strakke look van aluminium, of de duurzaamheid van PVC verkiest, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze expertise en vakmanschap garanderen hoogwaardige ramen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Waarom Van Hee Ramen en Deuren?

Onze dienstverlening omvat niet alleen de levering en plaatsing, maar ook een modern atelier voor op maat gemaakte oplossingen. We opereren lokaal, met trots gevestigd aan de kust. Of je nu bezig bent met renovatieprojecten of je particuliere woning opwaardeert, wij bieden een unieke combinatie van maatwerk en kwaliteit.

Hout, aluminium of PVC: Kies wat bij je past

Ontdek de veelzijdigheid van onze materialen en vind de perfecte match voor jouw project. Bij Van Hee Ramen en Deuren brengen we jouw visie tot leven met hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de kwaliteit en service die Van Hee Ramen en Deuren te bieden heeft. Waar maatwerk en kwaliteit samenkomen voor jouw ultieme tevredenheid.

Met ramen in hout, aluminium of pvc kies je steeds voor een stijl die bij je past.

Hout

Voordat we beginnen, nemen we de tijd om de perfecte houtsoort voor jouw ramen te kiezen. We hebben een zorgvuldige selectieprocedure die niet alleen onze kwaliteitsnormen hoog houdt, maar ook rekening houdt met jouw persoonlijke stijl. Of je nu houdt van het charmante Brugse model, de nostalgische retroramen, of een eigentijdse touch, we luisteren aandachtig naar jouw wensen om ramen te creëren die perfect bij jouw huis passen.

PVC

In samenwerking met Deceuninck bieden wij PVC-ramen van topkwaliteit aan. Jij kiest het ontwerp, wij nemen de productie voor onze rekening. Het resultaat? Niet alleen een minimalistisch design met uitstekende isolatie, maar ook een energiezuinige keuze waar je woning van profiteert.

Aluminium

Ontdek de veelzijdigheid van onze aluminium ramen. Onderhoudsvriendelijk, tijdloos en volledig recyclebaar – dat is waar Reynaers aluminium voor staat. Bovendien nemen we extra maatregelen om elk raam te voorzien van veiligheidsbeslag, waardoor ze niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook zorgen voor de veiligheid van jouw huis.

Klop gerust bij ons aan en laat ons samen jouw huis compleet maken. Wij zijn er om jouw dromen werkelijkheid te laten worden met hoogwaardige materialen en een persoonlijke aanpak.

Ook daarom kiest u voor Van Hee:

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-01

Familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring en expertise.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-02

Betrouwbare partner waarbij kwaliteit en service centraal staan.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-03

Correcte prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-04

Eigen atelier met modern machinepark.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-05

Houder van het CE kwaliteitslabel, Renson-ambassador én preferred partner van Deceuninck.