Ramen PVC Isolerend

Het is uiteraard primordiaal dat de ramen niet alleen degelijk vervaardigd worden, maar ze moeten daarenboven ook een zo groot mogelijk isolerend karakter hebben. Dat verhoogt uw comfort en verlaagt uw energiefactuur.

Vandaar dat wij Deceuninck Zendow ramen gebruiken die de beste prijs / energieprestatie verhouding bieden voor uw leefruimtes. De profielen van deze ramen worden altijd voorzien van zware stalen versterkingen waardoor we in staat zijn stevige, sterke maar tegelijkertijd isolerende ramen te produceren.

Onze verschillende realisaties aan de kust (Oostende, Middelkerke, Westende, De Haan, Blankenberge…) bewijzen het nut van deze Deceuninck Zendow ramen.

Ramen PVC hoog isolerend

Met Deceuninck Zendow#Neo ramen gaan we nog een stapje verder en voldoen we meteen aan de strengste normen inzake isolatie.

De profielen van deze ramen zijn extra versterkt met thermische versterking (staalkabels omhuld door PVC-hardschuim) en voorzien van de hoogtechnologische Linktrusion technologie. Hierdoor isoleren ze nog beter en zijn ze uitermate geschikt voor alle weersomstandigheden.

In de kustregio’s Oostende, Middelkerke, Westende, De Haan, Koksijde, De Panne,… zijn deze ramen ideaal om het vaak harde en wispelturige kustklimaat langdurig het hoofd te bieden.

Ramen PVC SUPER isolerend

De Deceuninck Zendow#Neo Premium ramen spelen we duidelijk in de hoogste afdeling en overtreffen we de strengste normen voor lage energiewoningen.

Deze profielen zijn versterkt met continue glasvezels en voorzien van de unieke hoogtechnologische Linktrusion-technologie. Aangezien we hierdoor dan ook geen staalversterking meer nodig hebben isoleren deze profielen nog beter.

Dankzij deze innoverende isolatietechniek zijn de profielen van deze ramen nog slanker en sterker om 3-dubbel glas te dragen waardoor de energieprestaties nog verbeteren.

Topkwaliteit ramen voor een supercomfort en lage energiefacturen!

Ramen PVC autentica

Wenst u ramen met een exclusieve look die een karaktervol uitzicht hebben en daarenboven ook uitstekende energieprestaties garanderen?

Dan bevelen wij u absoluut de Deceuninck Zendow autentica ramen aan!

Net toch dat tikkeltje stijlvoller en in combinatie met de gekende oerdegelijkheid van Deceuninck ramen!

Wij hebben verschillende referenties in Oostende, Middelkerke en de Westhoek waar deze ramen extra cachet geven aan een woning of appartement.

Ook daarom kiest u voor Van Hee

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-01

Familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring en expertise.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-02

Betrouwbare partner waarbij kwaliteit en service centraal staan.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-03

Correcte prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-04

Eigen atelier met modern machinepark.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-05

Houder van het CE kwaliteitslabel én preferred partner van Deceuninck.

VAN HEE’S LEUKE KLANTEN-ACTIE IN 2020

Nieuwe ramen, deuren, zonwering of screens nodig? Vraag een offerte, bestel en maak kans op € 1.000

Ik wil meer info