Deuren met sluitende garanties

Van Hee Ramen en Deuren is een echte specialist in deuren. Uw deuren worden op maat gemaakt in onze moderne werkplaats in Nieuwpoort.

Ons team is zeer vakbekwaam en u krijgt een vlekkeloze service, zowel tijdens als na het plaatsen van uw deuren. U kunt kiezen uit houten deuren of PVC deuren.

Met deuren in hout, pvc of aluminium kiest u voor een stijl die perfect bij u past

Houten deuren zijn duurzaam, hebben een elegante uitstraling én zorgen voor een authentieke look. U kunt kiezen uit een brede waaier aan kleurcombinaties en stijlen. Twijfelt u over een klassieke, moderne of hedendaagse deur? We zoeken samen met u welke stijl best bij u past, en geven u tips om uw deuren optimaal te verzorgen.

Ook PVC-deuren maken we op maat, samen met onze partner Deceuninck. PVC-deuren zijn een echte streling voor het oog en hebben een hoge isolatiewaarde. Ook hier staan uw wensen centraal en heeft u de keuze uit verschillende kleuren en deurpanelen (bv. uit glas). Om een kwalitatief product te garanderen kiezen we enkel voor deurpanelen van Frager. De PVC-deuren hebben altijd zware metalen versterkingen en de deurvleugels krijgen meelasbare hoekverbindingen.

Veiligheid staat voorop. Alle deuren krijgen een veilige 6-puntsluiting van KFV en een automatische valdorpel. Inbrekers krijgen geen kans.

Ook voor binnendeuren, massief of ‘schildersdeuren’, kunt u op Van Hee Ramen en Deuren rekenen. We gaan graag met u in gesprek om uw droomdeur te realiseren.

Deuren Hout

De uitstraling van uw woning wordt mede bepaald door o.a. de voordeur. Een stijlvolle houten deur geeft een dan ook meerwaarde aan uw woning .

Voorwaarde is natuurlijk dat de houten deur  vakkundig en volledig op maakt is gemaakt voor  u.

Daarvoor bent u bij Van Hee Ramen en Deuren aan het juiste adres.  Wij vervaardigen en plaatsen zowel hedendaags, modern als klassiek … alles is mogelijk.

Onze  houten deuren worden daarenboven allemaal standaard voorzien van veilige 6-puntsluitingen van KFV en een automatische valdorpel.

Mits een correcte bescherming, waarin wij u ook graag professioneel advies  verstrekken, kiest u met onze houten deuren ook voor échte duurzaamheid

Deuren PVC

Onze PVC deuren van Deceuninck zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn uiteraard ook perfect combineerbaar met uw PVC ramen van Deceuninck.

De PVC-deuren worden voorzien van extra zware metalen versterkingen, de deurvleugels worden extra versterkt door meelasbare hoekverbindingen. Oerdegelijk, zoals het hoort te zijn!

Standaard worden als onze PVC-deuren nog eens extra voorzien van 6-puntsluitingen van het merk KFV. Dit geeft u een extra beveiliging tegen mogelijke inbrekers. De deuren worden ook standaard voorzien van een automatische valdorpel wat een must is voor onze kustregio’s (De Panne, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, De Haan…)

Als modieuze of elegante opvulling van uw deurpanelen kan u kiezen tussen glas of een deurpaneel, van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend.

Voor hoogwaardige deurpanelen werken wij samen met Frager.

Ook daarom kiest u voor Van Hee

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-01

Familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring en expertise.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-02

Betrouwbare partner waarbij kwaliteit en service centraal staan.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-03

Correcte prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-04

Eigen atelier met modern machinepark.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-05

Houder van het CE kwaliteitslabel, Renson-ambassador én preferred partner van Deceuninck.