Dat klopt als een deur!

Bij Van Hee Ramen en Deuren zijn we kraks in deuren. In ons atelier in Nieuwpoort creëren we prachtige designs, telkens op jouw maat. Hout, aluminium of PVC? Aan jou de keuze.

Ons team van echte stielmannen garandeert je een vlekkeloze service. Niet enkel tijdens, maar ook na de plaatsing kan je op ons rekenen.

Met deuren in hout, aluminium of pvc kies je steeds voor een stijl die bij je past.

Houten deuren zijn duurzaam en elegant. Die authentieke look kun je nog verfijnen met een brede waaier aan kleurencombinaties en stijlen. Zie je door het bos de bomen niet meer? Samen zoeken we naar de ideale afwerking. En je krijgt er gratis heel wat onderhoudstips bovenop.

Ook PVC-deuren zijn een streling voor het oog en hebben een hoge isolatiewaarde. Bovendien garandeert onze partnerschap met Deceuninck kwalitatief materiaal. Die lijn trekken we door met de deurpanelen van Frager. Kleur en stijl kies je volledig zelf. En de zware metalen versterkingen en meelasbare hoekverbindingen krijg je sowieso van ons.

Maar ook belangrijk: safety first! Daarom zetten we inbrekers aan de deur door onze veilige 6-puntsluiting van KFV en een automatische valdorpel.

Houten deuren

Je huisuitstraling staat of valt met je voordeur. Een houten deur is dan ook een stijlvolle meerwaarde. Op een voorwaarde: hij is volledig op maat gemaakt door echte vakmannen.

Bij Van Hee Ramen en Deuren ben je dan aan het juiste adres! Wij realiseren en plaatsen elke deur: hoe modern of traditioneel je ook wilt.

Jouw houten deur leveren we bovendien standaard af met een veilige 6-puntsluiting van KFV en een automatische valdorpel.

Als je ons onderhoudsadvies ten slotte correct opvolgt, kies je met onze deuren ook voor echte duurzaamheid.

PVC-deuren

Net zoals bij onze ramen, werken we ook voor de PVC-deuren samen met Deceuninck. Telkens een oerdegelijke deur met metalen versterkingen en extra versterkte deurvleugels.

Ook bij deze deursoort monteren we een 6-puntsluiting van KFV als anti-inbraakbeveiliging. Bovendien komt elke deur met een automatische valdorpel. Geen overbodige luxe in kustregio’s als De Panne, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende of De Haan.

Om je deur extra cachet te geven heb je keuze tussen een glazen opvulling of een modieus deurpaneel van Frager. Zo creëer je die tijdloos klassieke look. Of ga je voor grensverleggend modern?

Ook daarom kiest u voor Van Hee:

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-01

Familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring en expertise.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-02

Betrouwbare partner waarbij kwaliteit en service centraal staan.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-03

Correcte prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-04

Eigen atelier met modern machinepark.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-05

Houder van het CE kwaliteitslabel, Renson-ambassador én preferred partner van Deceuninck.