Van Hee Ramen en Deuren is een modern en dynamisch familiebedrijf, gelegen in de ambachtelijke zone “De Noordvaart” te Nieuwpoort.

Reeds meer dan 35 jaar zijn we de referentie voor kwaliteitsschrijnwerk in de regio Westkust.

Van Hee Ramen en Deuren garandeert u perfect maatwerk, topkwaliteit aan de beste prijzen, snelle leverings- en plaatsingstermijnen en vlekkeloze service tijdens en na de plaatsingen.

Eén van onze sterkste troeven is dat we alles zelf, in eigen atelier, met vakkundig personeel en modern machinepark kunnen op maat produceren.

Als bevoorrechte partner van Deceuninck staan wij daarenboven ook garant voor het vervaardigen en plaatsen van kwaliteitsvolle PVC ramen en deuren.

Van Hee Ramen en Deuren heeft een schat aan realisaties en referenties in De Panne, Veurne, Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke en Oostende. Maar ook meer naar het binneland toe staat onze naam voor degelijk en kwaliteitsvol schrijnwerk in al zijn vormen.

Contacteer ons vrijblijvend en wij helpen u met onze expertise en ervaring graag verder.

Historiek

In 1981 werd timmerbedrijf Van Hee opgericht door Noël Van Hee. Het bedrijf was gespecialiseerd in trappen maken wat voor de volle 100% maatwerk betekent.

Dankzij de constante groei werd de zaak in 1989 omgedoopt tot BVBA timmerbedrijf Van Hee.

In 2009 krijgt de familiezaak een nieuwe impuls met de zoon Nicolas. Door zijn toedoen groeit het machinepark uit tot één van de meest geavanceerde zonder dat de kwaliteit hierbij in het gedrang komt!

Van Hee Ramen en Deuren is vandaag de dag uitgegroeid tot een schrijnwerkerij waar ambacht en automatisering hand in hand gaan.

CE-Label

Reeds enkele jaren hebben wij een procescertificaat CE verkregen voor het vervaardigen van houten en PVC ramen.

Voor het verkrijgen van deze CE markering beschikken wij over testresultaten van een erkend labo (Kiwa voor PVC en BCCA voor hout) over technische prestaties van onze geproduceerde ramen en deuren, alsook over een permanent productiecontrolesysteem.

Hieronder kunt u enkele voorschriften en de besproken attesten downloaden:

Onderhoudsvoorschriften PVC: NL – FR

Testresultaten mbt CE-markering PVC Zendow Neo Premium: NL

Testresultaten mbt CE-markering PVC Zendow Neo Standaard: NL

Technische fiches en ATG-attesten

CE Conformiteitsverklaring PVC: NL

CE Conformiteitsverklaring HOUT: NL – FR