Screens met sluitende garanties

Wil jij je huis fris houden? Wil je inkijk van buren vermijden? Wil je vervelende insecten buiten houden? Dan zijn de Renson screens een praktische en elegante oplossing.

Als pionier in doekzonwering bewijst Fixscreen van Renson al jaren zijn duurzaamheid en kwaliteit. Het systeem met ritsprincipe zorgt voor een extreme windbestendigheid, met garantie tot windsnelheden van maar liefst 130 km/u.

Als je op zoek bent naar een esthetische manier om de zon uit je woning te weren, dan zijn screens de aangewezen oplossing!

logo_renson

Wie investeert in doekzonwering of screens, investeert in zijn levenskwaliteit.

Heeft u besloten om uw comfort naar een hoger niveau te tillen met buitenzonwering? Dan is het tijd om de keuze van het soort doek te gaan bepalen. De keuze van het soort doek is doorslaggevend voor de functionaliteit én het uitzicht van uw doekzonwering. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden!

Soorten doeken voor uw zonwering

Glasvezeldoek

Een glasvezeldoek laat het meeste licht door. Het bestaat uit geweven glasvezeldraden met pvc-coating. Dit type doek is vormvast, ongevoelig voor warmte en rotvrij, waardoor u er extralang plezier van heeft. De glasvezeldoeken van Renson zijn bovendien beschikbaar in een ‘privacy’-variant met minder doorkijk.

 

Polyesterdoek

De polyesterdoeken van Renson hebben een fijnmazig weefsel met een brandwerende pvc-coating. Het zijn erg stabiele doeken, waardoor ze nauwelijks vervormen. Dat maakt polyesterdoeken bijzonder geschikt voor de Topfix– en Slidefix-oplossingen waarbij het doek onder spanning staat.

 

Verduisterende doeken

Verduisterende doeken zijn de gedroomde oplossing voor slaapkamers. Ze zien er aan de voorzijde uit als een standaard glasvezel- of polyesterdoek, maar aan de achterkant hebben ze een verduisterende pvc-coating die invallend licht volledig weert.

 

Pvc-vrije doeken

Ten slotte heeft Renson twee soorten pvc-vrije doeken in zijn assortiment. De Vuscreen Bergamo heeft een geweven look, wat uniek is voor polyesterdoeken. Elements is een pvc-vrij acryldoek dat ook op het vlak van privacy hoog scoort. Niet onbelangrijk: beide doeken zijn milieuvriendelijk én recycleerbaar!

Ook daarom kiest u voor Van Hee

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-01

Familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring en expertise.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-02

Betrouwbare partner waarbij kwaliteit en service centraal staan.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-03

Correcte prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-04

Eigen atelier met modern machinepark.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-05

Houder van het CE kwaliteitslabel, Renson-ambassador én preferred partner van Deceuninck.