Zonwering met sluitende garanties

U kunt bij Van Hee Ramen en Deuren terecht voor de bestelling, levering en plaatsing van kwalitatieve rolluiken, screens en knikarmschermen.

Zonneschijn is heerlijk, maar soms heeft u behoefte aan schaduw en verkoeling. Bijvoorbeeld om de zon-inval in uw woning of pand tegen te gaan, zodat u beter televisie kan kijken of efficiënter kan werken. Of om de binnentemperatuur beter te beheersen.

Geniet meer van de zon met een zonwering van Van Hee

Sreens van Renson met sluitende garanties

Wil jij je huis fris houden? Wil je inkijk van buren vermijden? Wil je vervelende insecten buiten houden? Dan zijn de Renson screens een praktische en elegante oplossing.

Als pionier in doekzonwering bewijst Fixscreen van Renson al jaren zijn duurzaamheid en kwaliteit. Het systeem met ritsprincipe zorgt voor een extreme windbestendigheid, met garantie tot windsnelheden van maar liefst 130 km/u.

Als je op zoek bent naar een esthetische manier om de zon uit je woning te weren, dan zijn screens de aangewezen oplossing!

Rolluiken van Wilms, de specialist in huis.

Vervangt u de rolluiken door traditionele inbouwrolluiken of wenst u nadien voorzetrolluiken te plaatsen. Met de producten van Wilms kunnen wij u kwaliteit bieden en hebben we voor iedere situatie een oplossing.

Knikarmschermen van Wilms en Harol

Er bestaat een waaier aan mogelijkheden om de zon te weren. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten zonwering en hun functie:

  • Knikarmschermen: om schaduw te creëren tegen de gevel van uw woning
  • Uitvalschermen: om de warmte buiten te houden terwijl u toch nog naar buiten kan kijken en natuurlijk daglicht binnenkrijgt.
  • Zijdelings wind-zonnescherm: om te beschermen tegen wind en zon en extra privacy te geven.

Hoever wilt u overkappen, hoeveel ruimte heeft u, welke vorm van de muur heeft u? Wij denken graag mee na over welke-zonwering het best bij u past. Maak snel een afspraak.

Ook daarom kiest u voor Van Hee

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-01

Familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring en expertise.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-02

Betrouwbare partner waarbij kwaliteit en service centraal staan.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-03

Correcte prijzen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-04

Eigen atelier met modern machinepark.

0007-09_Timmerbedrijf_VanHee_WEB_iconen-05

Houder van het CE kwaliteitslabel, Renson-ambassador én preferred partner van Deceuninck.